bloglist iqbalhakimi jom terbang

secara kebetulan nya blog iqbalhakimi ni dah nak cecah umur setahun menjelang bulan februari ni..dan secara kebetulan nya jugak aku melakukan pembedahan plastik pada blog aku ni..so sempena dengan dua kebetulan ini aku berbesar hati nak bukak bloglist macam blogger lain buat jugak..korang berminat tak?


oke kalau berminat jom baca kat bawah :


-letak header blog iqbalhakimi
-buat entri bertajuk : Bloglist Iqbalhakimi | jom terbang!!
-buat simple entri  mengenai blog iqbalhakimi ini
-kalau berminat boleh jadi "mereka terhebat" kat blog iqbalhakimi
-tinggalkan link pada bahagian komen ini.
-nyatakan kategori anda :


         -pelajar ( lelaki atau perempuan )
         -bekerja ( lelaki atau perempuan )
         -yang tak bekerja pun boleh join..contoh : suri rumah

tarikh tutup pada 2 hb February 2011(12.01 tengah malam)..
as a student.manfaat la cuti skola ni::so ketagori pelajar lelaki la i pilih
alang-alang berkhelah dan bercuti,
jgn lupa beli barang
jomlah join bloglist-iqbalhakimi,
maybe die bole bawak kite terbang

*hahaha lari tajok
kalau na keterangan lbh lanjut kat sini

1 comment:

  1. thanks wan sebab join bloglist nie..

    happy blogging =)

    ReplyDelete

pagenumber

Popular Posts