SEGMEN HUJUNG MINGGU : AKU SAYANG BLOG INI ..

  1. SEGMEN HUJUNG MINGGU : AKU SAYANG BLOG INI ...

    Segmen ini memerlukan kejujuran korang dalam memberi pendapat dan juga pandangan .. Haa.. amacam ? Mencabar ?? Belum lagi wooo ...selepas membacanya baru tau mencabar atau tidak.. hehehe..
    Seperti biasa.... kena buat satu entri ..




    1. Sila letak banner imageini...
  2. Tajuk : BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI .. dan linkkan ke entri ini ...
  3. Sila pilih SATU BLOG  yang palingggg korang suka dan kagumi ! Yearghhh ... Ok... ada dah ? Cun ... nanti dulu ... Sila jawab soalan soalan ini ..
    1. Sila jelaskan KENAPA anda kagum dengan blog tersebut .. TIDAK KURANG  dari 100 patah perkataan .. OK ? Tidak kurang ok !!
      sebagai seorang blgger baru di dalam dunia blogging ni mmng cukup mencabar.untuk quality yg baik.quantiti usaha pon mestilah baik.. betol ta abg ben.. selain itu saye telah pon tersasartajuk yg diberikan ini..oke.BLOG yg plng saya kagum ialah TUANBENASHAARI sendiri.Bukan apa. almaklumlah saya ni blogger baru .. dlm saye berjln-jln di lorong-lorong blogger ni.. abg ben la seorang blogger yg terhandal.. kire otai lorong tu a.. selain itu saye cukup bangga&KAGUM (sekaligus saye bagi..) dengan abg ben otai blogger ni kerana.. ha.. kerana beliau amat berkerjaya dalam dunia blog nye.. asal ade abg ben disitu traffic saye naik .asal ade traffic naik disitu ade abg ben .. thanks abg ben sbb tolong saya.. last from me.. (da cukup lom100p.p ni?)..abng ben juga mempunyai sifat suka tolong-menolong dalam dirinya sebagai bukti die memberi nasihat & tunjuk ajar kepada yg memerlukan...
      *hasil tulisan ni senanye tade meniru sesape pon,sbb nmpk abg ben buat segmen ni..teros je buat*

    2. Sila buktikan yang anda benar benar kagum dengan blog tersebut ! Jeng jeng jeng !!
      jeng,jeng.... ni yg na bgtawu ni.. buktinya terdapat pada fakta kes yg menyatakan abg ben adalah kekaguman saya dalam dunia blogger kerana beliau seorang yg peramah..asal situ lah sifat peramah menyebabkan orang senang ngn kite ...

    3. Sudah berapa lamakah anda mengikuti blog tersebut ??
      secara jujur lagi ikhlas saya tulis.. saye da mengikuti blog kekaguan saya ni dlm bebebrapa mnggu yg lpas..

    4. Sila ceritakan tentang blogger tersebut ..
      seorang yg berkerjaya &menjaga hal badannya.. mempunyai disiplin diri yang baik.. jika kita hormat orng,,orng akan hormat kite .. jgn risau a..
    5. Apakah blogger tersebut mengetahui anda kagum dengan blognya ?
       saya rase die kagum dngn saya sbb saya pernah mengikuti segmen tajaan beliau..(perasan lebih) alhamdullilah la kalau die mengetahui nya pun..

    6. Jika diberi peluang bertemu dengan blogger tersebut , sila beri 5 soalan yang akan anda tanya kepadanya !! Jeng jeng jeng ..
      • assalamualikum :)
      • abg sehat ?(soalan gak kn)
      • adakah abg suka jika saya menanyakan beberapa soalan kepada abg
      • adakah abg berasa bangga bile abg dianugerahkan blogger harapan ..
      • adakah abg akan teruskan kerjaya sebagai blogger jika da besara nnt ?

      * beliaudlm cerita diatas ialah BEN ASHAARI ..
      wabilahhitaufikwalhidayah.assalamualikum.

      lg satu.. abg ben pesan ..
      Tu jer ... 5 blog yang terpantas dan terbaik dalam penjelasannya , akan aku sampaikan sendiri link url entri anda  ke blog yang dikaguminya .. amacam ??
      Sila tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini .. Tarikh tutup ? Malam esok ... Tengah malam esok.. ok ? Segera ... segeraaaa... Mulakannnn ..


7 comments:

  1. 0whhh...
    dah tau dah blog yang paling disayang...

    ReplyDelete
  2. actually bukan sayang .. tp kagum..
    tabik abg ben !

    ReplyDelete
  3. assalam

    semua org sayang akan org yg berbuat baik pada kita

    ReplyDelete
  4. salam singgah dr segmen abg ben...blog kesayanganku yerp!!

    nice entry lol!! like itt!! abg ben jugak jadi pilihannn..yey!!

    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  5. saya pun suka blog En Ben... =D

    ReplyDelete
  6. singgah n follow sini
    salam perkenalan

    nak risik2 blogger mana menjadi pujaan hati anda

    ReplyDelete
  7. thanks you all... seronok sembang ngn korang :)

    ReplyDelete

pagenumber

Popular Posts