AKU KATA TAK NAK , TAK NAK LAA !


Segmen 24 jam !



Segmen ringkas sempena HARI TANPA TEMBAKAU SEDUNIA pada setiap 31hb Mei ...

Jom sebarkannya .... sangat mudah ..
Buat satu entri.. letak banner kat atas ni ..
Tajuk : AKU KATA TAK NAK , TAK NAK LAA ! dan linkkan ke entri ni ..
Siap.. tu jer.. tinggalkan url entri anda di ruangan komen ini berserta kenapa anda tidak merokok ..

Siap.. tu jer ... Url tidak akan disenaraikan yer... Dan klik SINI ... TQQQ..

10 comments:

  1. dari blog abg ben...
    jom singgah blog Haris...
    follow lebih baik...he3...

    JOM TERJAH SINI!!

    ReplyDelete
  2. aku da follow la..
    ko yg b,om follow aku lgi ..
    hapa pon ta boleh

    ReplyDelete
  3. Salam ,

    Terjah & follow dari Segmen BA

    http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/aku-kata-tak-nak-tak-nak-laa.html

    FB: ALady NamedYanty

    Katakan TAK NAK!

    ReplyDelete
  4. merokok tak nampak cool...
    merokok tak nampak hebat...



    jom baca entri tentang percutian ke Bali di blog solomolo...

    ReplyDelete
  5. salam.. singgah dari blog incik otai.. dan terus follow.. selamat berkenalan :)

    jom ke sini :
    http://www.my-shopping2u.com

    ReplyDelete
  6. oke .. no problemo..
    thanks sbb jd follower ke 70 aku!

    ReplyDelete
  7. salam singgah support entri kawan2!wah rajin ye join segmen BA.teruskan support kawan2 dan jgn lupa kongsikan lagi n3 menarik utk kami semua!

    ReplyDelete

pagenumber

Popular Posts