Segmen: Mencari Blogger Setiap Negeri #selangor

pagi :D .pagi ni segmen ditaja oleh budakcomel.jom join ramai-ramai jom..



#jawapan
assalamualaikum.saya berasal dari selangor.ddk dkt shah alam area seksyen 20 ? ade ke blogger lain ddk seksyen20? ni yg aku na tawu ni.hahah.sb tu la aku join segmen ni :D

#anda di tag!
-nurul
-http://mizsdamyatruthlylove.blogspot.com/
-wan


Syarat-syaratnya :

  1. Buat 1 entry yang bertajuk Segmen: Mencari Blogger Setiap Negeri.Dalam entry tu tampalkan banner yang dekat atas ni.Dan ceritacikit korang asal dari negeri mana.
  2. Dah siap tulis entry tu link kn entry tu dekat entry saya yg ni.
  3. Tag sekurang-kurangnya 3 rakan anda. 
  4. Penyertaan kurang drpada 30orang automatik akan terbatal segmen ni.
TARIKH TUTUP
4/12/2011 (AHAD)

11 comments:

  1. Bagus la segmen macam ni.. Setakat ni aku baru jumpa 6,7 blogger je dari Kota Tinggi.

    ReplyDelete
  2. munnafendy :: bkn da lbh ke??
    yusof :: ohh..

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yang sama http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html
    Dah follow,kalau sudi,follow balik ya ^_^ Terima Kasih :D

    ReplyDelete
  4. hye! read mine too. btw,sy follow sini..
    http://venessapetra.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

    ReplyDelete
  5. hye! dari segmen yang same!

    http://blogkusuperstar.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen sme....

    http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

    ReplyDelete
  7. Orang Perak datang dari segmen yang sama :)

    http://sempoi9.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

    ReplyDelete
  8. Orang Tranung datang melawat. salam perkenalan :)

    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

    ReplyDelete
  9. hye singah sini..dtg la singah blog saya..jangan lupa tekan button follow yer(pic rama-rama)

    http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2011/12/segmenmencari-blogger-setiap-negeri.html

    ReplyDelete

pagenumber

Popular Posts